Visit my YouTube channel here.

Scream 3 (2000)

scream 3

Det er fremdeles noen som er ute etter Sidney Prescott.

Det er 14 år siden jeg så Scream 3, og jeg hadde egentlig ikke tenkt å se filmen igjen da jeg hadde svært dårlige minner etter å sett denne drittfilmen. Men jeg så at jeg hadde anmeldt alle filmene unntatt Scream 3, så jeg måtte sjekke ut dritten igjen.

Scream 3 er en elendig film. Atmosfæren er merkelig, det blir for mye slapstickhumor og visuelt sett ser Scream 3 helt for jævlig ut. Alt fra klær, til farger, til lite attraktive mennesker ingrediensene i Scream 3, og måten det hele er filmet på føles ut som en billig TV-episode. Jeg ble kvalm av dette her, det er utrolig å se på hvor stygg denne filmen er! Æsj!

Jeg skal innrømme at jeg lo to ganger, jeg likte spesielt karakteren som spiller Gale Weathers i filmversjonen. Skuespillerinnen er grusom, men når disse to er i sammen så er det bare latterlig å se på, humoren fungerer da.

Ellers er dette bare tull og tøys, manuset er elendig, karakterene er sjelløse og det verste er at jeg fant null spenning når det gjaldt hvem morderen var. Det hele er så dumt at uansett hvor mye glimt i øyet Scream 3 forsøker å ha med sin jævla dårlige musikk, så lykkes den ikke med det den forsøker på. Man bryr seg ikke om hendelsene man ser, mystikken er ikke til stede og drapene er kjedelige.

Angrer jeg på at jeg så Scream 3 for andre gang i mitt liv? Ja! Kommer jeg til å se filmen igjen? Ikke faen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.