Visit my YouTube channel here.

Scream 2 (1997)

Do you want to die tonight, Cici?

Wes Craven klarte ikke å følge opp den første Scream-filmen. Når jeg var yngre syntes jeg Scream 2 var bedre enn den første filmen. Jeg vet ikke hva de feilte meg den gang, men jeg var i hvert fall helt på jordet og hadde tydeligvis dårlig dømmekraft.

Scream 2 har en platt historie, null atmosfære og kjedelige drap. Neve Campbell kan ikke spille, resten av rollefigurene er uinteressante og kjedelige. Når den store avsløringen kom, skjærte jeg grimaser. Det er så uoriginalt, og det hjelper heller ikke at skurken overspiller. Maken til irriterende og dårlig skuespiller!

Med tanke på at Scream ble en kassasuksess, måtte det komme oppfølgere. Ingen av dem er egentlig verdt en titt, de er bare dårlige og uoriginale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.