Visit my YouTube channel here.

Night of the Demons III (1997)

Give him a break, that’s probably the closest he’ll ever come to a wet hole.

Jeg trodde Night of the Demons 2 var dårlig, men denne filmen slår den, noe jeg ikke trodde var mulig. Historien er den samme, alt er det samme med en gruppe mennesker som dessverre må søke tilflukt i demonenes hus. Night of the Demons III har et lavt budsjett med elendige skuespillere og bedriten handling. Drap er det nok av, men effektene er få og elendige. Slangearmen slår det meste jeg har sett, det er utrolig å se en demon som får en halv slangearm. Blandingen med demoner og The Muppet Show er ikke kult.

De første tyve minuttene er sjarmerende da skuespillerne og dialogen er bedriten. Jeg trodde at dette kunne være en film som var så dårlig at den fikk litt underholdningsverdi, så feil tok jeg. Underveis kjente jeg kvalmen og hodepinen begynte å komme, og når filmen var ferdig orket jeg ikke å juble. Dette er en film som gikk rett på DVD/VHS, og det med god grunn. Men har man sett de to første filmene, føler jeg at man må se den siste også, dessverre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.