Visit my YouTube channel here.

Night of the Demons 2 (1994)

A kiss is a sin when it is an upper persuasion for a lower invasion.

Originalen var ikke et mesterverk, men det var en morsom film med en herlig demon, Angela Franklin. Angela Franklin er tilbake i denne trege og lite sjarmerende oppfølgeren som byr på det samme som vi så i originalen, bare at det meste er dårligere. Skuespillerne er bedre, det er alt. Det meste blir ødelagt av den elendige humoren og nonnen med sin store linjal. Det er sikkert hennes dildo, hun bruker den linjalen til hva som helst.

Som vanlig får vi en treg start der vi ser kåte menn som spionerer på nakne damer, så spennende! Dette varer ganske lenge med meningsløs dialog. Når først Night of the Demons 2 forsøker å sette opp tempoet med demonene, noe som selvsagt er høydepunktet, tryner filmen noe så voldsomt. Kreativiteten er borte, demonene er kjedelige, selv Angela Franklin er kun en skygge av seg selv sammenlignet med hvordan hun var i den første filmen. Det er mer gørr i oppfølgeren, men det hjelper så lite, jeg vil se noen artige scener, som f.eks. dansescenen fra originalen og leppestiftscenen. Oppfølgeren bruker delvis disse to scenene om igjen, resultatet er bare flaut!

En bedriten oppfølger med et elendig manus og en ny regissør som ikke kan sjangeren. Uansett hvor mye han prøver, feiler han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.