Visit my YouTube channel here.

The Devil’s Double (2011)

Saddam Husseins sinnssyke sønn.

The Devil’s Double er delvis basert på sanne hendelser, men det er lagt til veldig mye fiksjon etter det jeg hat lest. Uansett ble jeg kjent med en ny person som jeg ikke visste noe om. Uday Hussein var både sinnssyk og ond, det er utrolig at ikke Saddam Hussein henrettet denne rotta.

Som film er The Devil’s Double en spennende og provoserende film som gir svært lite håp. Mektige menn med barter styrer Irak, og når du blir tvunget til å bli dobbeltgjengeren til en av verste maktpersonene i Irak, så ser ikke Latif Yahia lyset. Det gjorde ikke jeg heller som seer.

Dominic Cooper leverer to fantastiske rolletolkninger der han både spiller Uday Hussein og Latif Yahia. Fra innesluttet til sint, og til ondskap og galskap, Dominic Cooper storspiller og fortjener noen priser for denne flotte rolletolkningen.

En nervepirrende film som har et grafisk og brutalt drap jeg ikke forventet. Det får så være at det er mye fiksjon her, men jeg tror alle vet hvordan pappagutten Uday Hussein var i virkeligheten. Eneste jeg ikke likte var alle de lite pene damene og tiden vi tilbrakte med Sarrab, en ganske sliten og lite attraktiv dame.

The Devil’s Double var en positiv overraskelse, og en av de beste filmene jeg har sett i 2011.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: