Visit my YouTube channel here.

Double Team (1997)

En litt liten bil.

Double Team er en film som er så dårlig at den faktisk blir ganske underholdende og morsom. En ganske sliten Jean-Claude Van Damme har hovedrollen i denne actionfilmen der vi også finner tøffingen Mickey Rourke, og basketballstjernen og kronidioten, Dennis Rodman. Dennis Rodman er ikke en skuespiller, det er lett å se, men han klarer å underholde med sitt syke utseende. Mannen ser helt for jævlig ut, og det er helt klart at mannen ikke kler dress. Maken til skrue!

Double Team står aldri stille. Det er mange eksplosjoner, skuddvekslinger og selvsagt poserer Jean-Claude Van Damme når han skal trene seg opp igjen. Det jeg savnet var spagaten, han klarer ikke å utføre den berømte spagaten denne gang.

Historien og handlingsforløpet er så idiotisk at det ødelegger sikkert filmen for de fleste, men endelig fant jeg en elendig film som underholder. Hvordan i alle dager klarer Dennis Rodman å skifte hårfarge så ofte i filmen?

Double Team er en fordummende, men en veldig underholdende film. Det er helt klart at dette ikke er en film for alle. Slå av hjernen, da fungerer filmen bedre. Dette er en undervurdert kultkalkun.

2 thoughts on “Double Team (1997)”

  1. Denne skiten hadde jeg faktisk glemt fullstendig bort, men det er kanskje på tide å ta den frem igjen. Kan ikke akkurat påstå at minnene er så forbasket gode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.