Visit my YouTube channel here.

Clown (2014)

clown

En sulten demonklovn.

En ung gutt feirer sin bursdag, og han gleder seg til at en klovn skal dukke opp. Men klovnen som er leid inn avlyser avtalen, og faren til gutten finner et klovnekostyme som han kler på seg slik at han kan overraske sønnen sin på bursdagen. Det gjør han, men det er noe helt galt når han ikke klarer å få av seg klovnekostymet. Det viser seg at det hviler en forbannelse over klovnekostymet, og han ligger tynt an. For han begynner å bli svært sulten, han får spesielt lyst til å spise barn.

Clown er en smalere film som er litt kreativ når det gjelder hva som skjer med familiefaren når han tar på seg klovnekostymet. Det viser seg at han sakte men sikkert blir forvandlet til en demon som spiser barn.

Nå følger vi ikke kun familiefaren som blir forvandlet til en demonklovn. Når vi ikke følger ham, så følger vi kona som i starten forsøker å finne ham og siden hjelpe ham. Hun er en snill kone, men man vet at siden de to har en unge vil selvsagt noe skje med denne familien når faren er en demonklovn fra helvete.

Humoren er mørk, filmen er underholdende hvis man liker kreativitet. Men midtveis stopper filmen litt opp, det er når familiefaren begynner å få lyst til å spise barn at filmen stopper litt opp og blir småkjedelig. Det varer dessverre helt frem til slutten, man merker at her gikk man tom for kreativitet, noe som er synd med tanke på den fine åpningen filmen har. Den forsøker å være litt skummel å skape atmosfære, noe den ikke lykkes med. Det er det som ødelegger mye av den siste halvdelen, den mørkere humoren er vekk og Clown satser mest på atmosfære og klaustrofobiske scener, noe den ikke lykkes med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.