Visit my YouTube channel here.

Ju-on: The Beginning of the End (2014)

juon the beginning of the end

Vi følger forskjellige personer som får et ublidt møte med en blek, bolleklipt jævel!

Nå vet jeg ikke hvor mange filmer det har kommet ut i denne serien, jeg orker ikke å telle dem opp, men jeg har i det minste sett alle filmene. Men at det har kommet for mange, det er helt klart.

Har Ju-on: The Beginning of the End noe nytt å tilby i denne serien? Nei, alt det man ser og opplever i Ju-on: The Beginning of the End føles ut som det samme man opplevde i de to første filmene. Jeg skjønner ikke poenget med å lage en film til, men selvsagt handler det om penger.

I Ju-on: The Beginning of the End blir den bolleklipte jævelen, Toshio Saeki, en parodi på seg selv. Han er ikke skummel eller nifs, han fungerer ikke i det hele tatt lenger. Han burde komme seg ut i sola, få litt brunfarge og ta en tur innom en frisør, noe som kanskje vil hjelpe den unge Toshio til å se lysere på det herlige livet.

Det er lite å si om Ju-on: The Beginning of the End hvis man har sett de andre filmene. Det her føles nesten ut som en ren nytolkning av den første filmen. Heldigvis fungerer de mest intense scenene fremdeles, spesielt mot slutten av filmen så hygget jeg meg, selv om jeg har sett disse scenene før i de foregående filmene. Det hadde bare vært fint hvis karakterene hadde hatt personlighet, og at man som seer kunne ha brydd seg om dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: