Visit my YouTube channel here.

Cosmopolis (2012)

cosmopolis

En kjedelig tur på byen med verdens dølleste person.

Cosmopolis er en publikumfiendtlig film som vil sikkert få de fleste til å slå av filmen etter en halvtime. Historien er latterlig dårlig og uinteressant, karakterene er dårlig skrevet og hadde nå bare Robert Pattinson hatt personlighet.

Mesteparten av handlingen finner sted i en limousin der protagonisten møter mange forskjellige typer mennesker. Han knuller i limousinen, han tar sin daglige helsekontroll der og han møter en god del lite attraktive kvinner. Personlig hadde jeg kastet ut kvinnene i høy fart, og deretter fått sjåføren til å rygge over dem for å være sikker på at de hadde forlatt oss for evig og alltid.

Historien er idiotisk, det er som å se et teaterstykke i en bil med kjedelige karakterer og kvasifilosofisk pisspreik. Jeg er sikkert ikke den eneste som ikke skjønner poenget med Cosmopolis. Uansett om det er et poeng, så er denne filmen grusom kjedelig med en skuespiller uten noe form for personlighet. Forsvinn, Robert Pattinson, forsvinn, det er sikkert en murer som trenger trynet ditt hvis han mangler en blokk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: