Visit my YouTube channel here.

Crossing Over (2009)

crossing-over

Hvem får bli?

Crossing Over er veldig lik Crash, bare mye bedre. I Crossing Over følger vi forskjellige mennesker som gjør alt de kan for å få oppholdstillatelse i USA. Det er mange forskjellige typer, noen er på jakt etter en karriere, andre har kun ett døgn igjen før de blir amerikanske statsborgere, men presterer å gjøre et dumt valg. Noen liker man, andre hater man. Den jeg hatet mest var den dumme unge jenta som presterer å holde et lite foredrag på skolen der hun prøver å forstå terrorister. Det er jo et sårt tema. Hun får problemer med myndighetene, og hun påfører også familien problemer. Hun er så dum at det er umulig å synes synd på denne drittungen.

Skuespillerne gjør en god jobb. Ashley Judd eldes ikke som en god vin, hun ser gammel og sliten ut. Hun har visstnok slitt med sitt, og det er lett å se. Skuespillerne har ikke allverdens skjermtid, men her har vi mange garvede skuespillere som vet hvordan man skal utnytte den lille tiden de får da det er så mange historier som skal fortelles i løpet av 105 minutter.

Det beste med Crossing Over er at de fleste får sitt. Er vel en som slipper billig unna, men på en måte passer det også siden de andre får som fortjent. Crossing Over er ikke en dyp film, men klarer likevel å få en til å tenke på valg man gjør her i livet.

7

6 thoughts on “Crossing Over (2009)”

 1. FILM: Når det gjelder forventninger til godt skuespill, bør en ikke håpe på for mye når Harrison Ford står øverst på rollelisten,sa anmelderen til Dagbladet.Det var fyr som har greie på film gitt!

  1. Det er vel to versjoner av Harrison Ford. Den kjedelige seriøse som ikke er en særlig god skuespiller, og mannen med glimt i øyet når han får en pisk eller laserpistol i hånden. Jeg skjønner hva anmelderen i DG mener, men som sagt stemmer det ikke helt når Harrison Ford får leke seg. Mannen blir jo totalt forvandlet, er ikke til å gjenkjenne. Det er kun en Indiana Jones.

  1. Noen av filmene du nevner er det lenge siden jeg har sett. Blade Runner finner jeg oppskrytt, The Fugitive likte jeg, men jeg følte at filmen i seg selv var så bra at selv ikke Ford klarte å ødelegge den 😉

   Vi har alle skuespillere vi ikke helt liker, jeg elsker Ford i Star Wars, og som sagt er det bare en Indiana Jones. Ellers føler jeg at han er en tørrpinn som gir meg svært lite.

 2. the fugitive var så bra at SELV IKKE…?Hva f…Jaja,forskjellig smak og alt det der
  GOD SOMMER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.