Visit my YouTube channel here.

Dead Friend (2004)

Jeg vil være deg!

Dead Friend, også kjent som The Ghost, er en generisk grøsserfilm der vi finner en kvinne med langt, sort hår som vil ha hevn. Hvorfor hun vil ha hevn, får vi ikke svar på før filmen nærmer seg slutten. Før det må man sitte å se på lite skremmende filmen er, og vi må slite med en meget sutrete rollefigur, Min Ji-won. Eneste hun gjør er å sutre.

Jeg liker Ha-Neul Kim. Hun er pen, og det er noe med henne som oser tøffhet. Hun kler rollen der hun er en skikkelig hurpe. Men manuset er svakt når mesteparten av tiden blir brukt på en død kjærlighetshistorie, og en slutt som er skikkelig rotete. Jeg skjønte hva som foregikk, men jeg måtte sjekke hvordan andre tolket slutten. For maken til elendig historiefortelling skal du lete lenge etter! Når vendingen kom, skjønte jeg ikke i det hele tatt hvordan det var mulig. Hva hadde jeg gått glipp av? Men jeg hadde ikke gått glipp av noe som helst, det var bare elendig historiefortelling jeg var vitne til.

Dead Friend er en kjedelig og fordummende film uten mål og mening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: