Visit my YouTube channel here.

Doubt (2008)

doubt

Look at that. You’ve blown out my light.

Det er bare å ta av seg hatten for Meryl Streep og Philip Seymour Hoffman. For noen rolletolkninger! Ingen kan spille hurpe som Meryl Streep når hun er i form, ingen! Philip Seymour Hoffman er en fantastisk skuespiller som kan vise følelser. I Doubt er de som vinter og sommer, to motsetninger.

Doubt er en dialogdrevet film som fanger din oppmerksomhet til det fulle. Sister Aloysius Beauvier burde ha vært sperret inne, hun lider av alvorlige personlighetsforstyrrelser og det er merkelig at hun kan ture frem som hun vil uten noen som helst konsekvenser. Kvinnen er gal! Father Brendan Flynn vet en ikke hvor man helt har, det er opp til seeren å bedømme om han har gjort noe eller ikke. Å finne et svar er vanskelig, Doubt gir den oppgaven til seeren. Alt kunne ha vært så mye enklere hvis Sister Aloysius Beauvier hadde spurt Donald Miller.

Doubt er en av de beste filmene som kom ut i 2008. En dialogdrevet dramafilm som oser dramatikk og spenning. I Doubt må en vurdere selv hva som foregår. Her får man ikke mye lagt opp i hendene.

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.