Visit my YouTube channel here.

Filmåret 2008: Topp 15

Topp 15.

Da var det på tide med en oppsummering av filmåret 2008. Jeg har nesten sett alle filmene jeg ville se, men mangler Max Manus og The Curious Case of Benjamin Button. Sterke kandidater som muligens hadde havnet på min topp 15 liste. Det kommer sikkert noen overraskelser til fra 2008, men det får så være. Nå er det mars, og det er på tide med en kort oppsummering av filmene jeg likte best i 2008.

Jeg lister opp filmene i noenlunde rekkefølge, og alle filmene ble utgitt i 2008. Jeg følger ikke lanseringsdato her i Norge. Jeg har laget en topp 15-liste. 10 er for lite, 20 for mye. De fleste filmene har jeg skrevet om, derfor lager jeg kun er rangeringsliste.

1. Wall-E (USA)
2. The Wrestler (USA)
3. The Dark Knight (USA)
4. Låt den rätte komma in (Sverige)
5. Doubt (USA)
6. Felon (USA)
7. The Good, the Bad, the Weird (Sør-Korea)
8. Ip Man (Hong Kong)
9. The Magic Hour (Japan)
10. Cyborg She (Japan)
11. 700 Days of Battle: Us vs. the Police (Japan)
12. The Chaser (Sør-Korea)
13. Gran Torino (USA)
14. In Bruges (USA/UK)
15. Cloverfield (USA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.