Visit my YouTube channel here.

Filmåret 2014: Topp 10

the world of kanako

Filmåret 2014.

Filmåret 2014 var et fint år for oss filminteresserte som hadde fin variasjon, selv om jeg savnet en grøsserfilm i min toppliste for dette året. Men man kan ikke få alt i pose og sekk.

Jeg ga ikke en eneste film 10 i karakter, listen min er som vanlig bestående av filmer jeg ga 8-10 i karakter.

Det ble en japansk film som toppet min liste, The World of Kanako. Dette er en skitten og underholdende film som ga meg en god og bisarr filmopplevelse. Jeg elsker mørke filmer, og denne er mørk, men med mye vill energi. Jeg digger denne filmen!

På andreplass finner vi den like underholdende og smarte filmen, Nightcrawler. Dette er vår tids Taxi Driver. Jake Gyllenhaal leverer sin beste rolletolkning i karrieren, temaet er interessant og filmen er faktisk spennende med noen intense scener.

På en tredjeplass finner vi, Captain America: The Winter Soldier. Dette er etter min mening den beste Marvel-filmen til nå. Universet er mindre, karakterene er få og historien engasjerer. Actionscenene er også fantastiske, dette er en film som virkelig skiller seg ut fra andre Marvel-filmer.

Her er min toppliste for 2014:

1. The World of Kanako (Japan)
2. Nightcrawler
3. Captain America: The Winter Soldier
4. The Dark Valley (Østerrike)
5. John Wick
6. Whiplash
7. Guardians of the Galaxy
8. The Book of Life
9. Gone Girl
10. Boyhood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.