Visit my YouTube channel here.

Filmåret 2012: Topp 10

looper favorittfilmer

Topp 10, 2012.

Da har jeg endelig sett de filmene jeg mente jeg burde se før jeg la ut listen min over favorittfilmer, 2012. 2012 var et bra filmår i mine øyne, jeg ga hele 10 filmer 9 i karakter, ingen filmer fikk 10.

Som vanlig er det kun filmer som fikk karakter 8-10 som ble vurdert. Jeg skriver nok som det er om alle filmer jeg ser, så jeg gidder ikke å begrunne valgene mine, det finner du i anmeldelsene jeg har skrevet om filmene på listen. Det viktigste for meg er gjensynsverdi, og selvsagt hvis filmen gjorde et stort inntrykk på meg, som f.eks. The Impossible. Og nei, Battleship er ikke en spøk, den traff blink for min egen del.

Når jeg ser over listen min så ser jeg fremdeles at jeg er en actionjunkie. Det er bra, jeg vil helst ikke miste hele min filmsjel etter at jeg ser så mange og middelmådige filmer år etter år. Men det er skuffende å se at det ikke snek seg inn en asiatisk film på listen, men sånn er det bare.

Her er listen over de beste filmene jeg så i 2012.

1. Looper
2. Dredd
3. Zero Dark Thirty
4. Life of Pi
5. Prometheus
6. Battleship
7. Sinister
8. Seven Psychopaths
9. End of Watch
10. The Impossible

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.