Visit my YouTube channel here.

Fair Love (2009)

Aldersforskjell.

Fair Love er en romantisk dramafilm som ikke ga meg særlig mye. Eneste grunnen til at jeg ville se filmen var Sung-kee Ahn, en av Sør-Koreas beste skuespillere. Han er svært undervurdert er mitt inntrykk.

Fair Love tilføyer ikke sjangeren noe nytt når en ung kvinne faller for en eldre mann. Selvsagt blir det problemer i forholdet når to verdener møtes. En rolig og ensom mann, en kvinne som finner sine jevnaldrede kjedelige og umodne. Dette har jeg sett før, og jeg har sett det bedre. For Fair Love har svært lite å si om temaet, det virker halvveis som om den ønsker å være en kunstfilm uten å si for mye.

En langtekkelig dramafilm med to gode skuespillere, men som aldri klarte å engasjere meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.