Visit my YouTube channel here.

Fair Game (2010)

Sannheten.

Jeg hater filmer som Fair Game. Jeg er oppgitt over menneskerasen fra før, Fair Game er ikke en film som gir lys i horisonten. Irak-krigen var noe tulleball med masseødeleggelsesvåpen som ikke eksisterte, her lå det andre grunner bak.

Fair Game er basert på sanne hendelser om et ektepar som får sitt livs kamp når noen av verdens mest mektige menn leker med andres liv som har gitt sitt liv for å tjene sitt eget land. Jeg er så lei av mennesker som sier at de ofrer sitt liv for sitt land som blir styrt av inkompetente maktmennesker som har alvorlige psykiske problemer. Før politikere og andre maktmennesker får jobben de er ute etter, burde det være obligatorisk for alle fremtidige politikere og andre maktpersoner å gjennomgå en psykologisk test, en grundig en, for ser vi tilbake i historien er det mange gærninger der ute, og de gærningene får fremdeles maktposisjoner. Verste med menneskerasen er grådigheten og dumskap, og når det er en del av disse menneskene styrer skuta, blir det ikke mange igjen om bord, for skipperen og hans undersåtter vil ha det meste for seg selv.

Selv om Fair Game er en velspilt film og basert på sanne hendelser, mangler filmen energi. Det er provoserende å se på, men ikke alle sanne historier blir til gode filmatiseringer. Sean Penn og Naomi Watts leverer gode rolletolkninger, der kan man ikke klage. Men det hele blir ganske kjedelig og langtekkelig. Filmen tar aldri av med intense scener, det er Davids kamp mot Goliat, der David og Goliat kun slenger med leppa til hverandre uten dynamikk.

Jeg vet ikke hva som hendte i virkeligheten, men det som skjedde er helt ufattelig med maktmennesker som tydeligvis er i psykisk ubalanse. Det virker som om politikere flest er skjermet fra vanlige folk, og dermed har en mindre utviklet hjerne som tilsier at de fremdeles er i barnehagen. De verste er de som aldri har hatt en jobb, som bare satser på politikken, de er ikke noe å spare på. Så jeg foreslår en grundig test hos en psykolog og minst 15 år i arbeidslivet før noen i det hele tatt kan bli politikere. Jeg er drittlei av tullebukker som ikke kan noe som helst, bare vise seg frem i media med moderne briller og et sjal rundt halsen som kanskje kan komme godt med hvis man føler for å kvele en av disse idiotene.

En viktig film, men ikke den mest underholdende filmen jeg har sett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.