Visit my YouTube channel here.

Farsan (2010)

En frekk og innpåsliten mann.

Josef Fares gjør en stor feil når han lar sin far ha hovedrollen i denne filmen. Hvis faren til Josef Fares er slik i virkeligheten som han blir fremstilt i filmen, synes jeg synd på denne familien. Jan Fares er ikke mye til skuespiller, han spiller nok seg selv, dessverre. For denne Aziz er en frekk og innpåsliten type som burde vært sperret inne i en celle for evig og alltid. Mannen eier ikke følelser og tenker ikke på andre, selv om han sier det, betyr ikke at han mener det. Mannen er ikke vel bevart med sin frekkhet og dumskap.

Det er flere korte historier i Farsan. Den beste historien er om mannen som ikke vil gi slipp på hunden sin. Den er både morsom og rørende. Historien der mann og kone later som om kona er høygravid fungerer litt, men sjarmen forsvinner når frekkasen Aziz viser seg på skjermen. Jeg klarer ikke denne mannen, faen for en irriterende type!

Farsan er litt overalt, den har sin sjarm når Aziz ikke er på skjermen. Dessverre er han der nesten hele tiden, denne mannen som ikke skjønner at han er en byrde for de fleste rundt seg med sin oppførsel. Jeg skjønner ikke helt hva Josef Fares tenkte på da han skrev og lagde denne filmen, skal man bli sjarmert av dette svinet av en far?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.