Visit my YouTube channel here.

The Killer Inside Me (2010)

Nå skal du få juling!

The Killer Inside Me har provosert mange pga. kvinnevolden. Jeg må si det var deilig å se Jessica Alba få smadret trynet sitt, det fortjener hun med tanke på talentet hun ikke har. Det verste er at Jessica Alba ikke klarer å formidle smerte og selge volden hun blir utsatt for. Hun er like patetisk som wrestleren John Cena, mannen som ikke kan selge skader han blir påført. Når Jessica Alba får noen slag med knyttneven i ansiktet, står hun like dum uten å falle ned på gulvet, uten å vise smerte. Til hennes forsvar kan det hende at Casey Affleck slår som en jente, mannen ser ikke direkte sterk ut. Scenen er uansett ganske dårlig. Kate Hudson gjør det motsatte av Jessica Alba, hun leverer en troverdig tolkning når hun får juling. Dette er scenen som rystet meg, det andre som skjer i filmen med tanke på vold er noe jeg har sett tidligere og mye bedre. Men det som skjer med Kate Hudson er jævlig å se på, det er så mye mer brutalt enn det som skjer med Jessica Alba.

Som film har ikke The Killer Inside Me så mye å by på. Jeg likte de siste tyve minuttene, da ble tempoet høyere. Filmen holder da en fin fremdrift før alt skal avgjøres. Før det er filmen langtekkelig pga. en manglende historie. Historien er elendig, rollefigurene er tomme pappfigurer, spesielt Kate Hudson og Jessica Alba medvirker bare for å pule og smile i senga, det gjelder spesielt Jessica Alba. Hun blir jo bare dårligere som skuespiller. Eneste hun kan er å smile og se søt ut, det holder bare ikke lenger. Jeg blir kvalm av hele person og filmindustrien når talentløse personer som Jessica Alba får sjanse etter sjanse uten å jobbe i det hele tatt. Hun burde skamme seg!

Casey Affleck er en god skuespiller, men i starten av filmen er han ganske elendig. Han ser jo helt evneveik ut med sitt snodige ansikt og cowboyhatt. Underveis kjenner man igjen mannen som har imponert de fleste, han våkner til liv etter en stund. Han er herlig ubehagelig som en psykopat som ikke lurer mange.

The Killer Inside Me starter dårlig, men den blir bedre etter en time. Det blir en del sexscener som jeg har vokst ifra, jeg er rett og slett drittlei av sexscener i film. Hvorfor skal jeg se på det, det gir jo meg ingenting. Da trykker jeg alltid på fastforward-knappen. Tenåringsgutter får sikker reisning når de ser Jessica Alba smile halvnaken i senga, det verste er at hun heller ikke klarer å selge en sexscene! Se og le.

Ikke tro på all den negative publisiteten The Killer Inside Me har fått av pressen. Kun en voldsscene fungerer, så er det opp til Casey Affleck å redde filmen med et manus som har lite å tilby når den første timen består av repeterende sexscener og en evneveik Casey Affleck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.