Visit my YouTube channel here.

Awake (2007)

awake

Am I supposed to still hear you?

Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte på. Jeg trodde jeg satte meg ned for å se en alvorlig dramafilm. Mange får ødelagt sine liv under operasjoner da de er våkne og kjenner smerter under inngrepet. Og da er jeg tilbake til hva i alle dager tenkte jeg på når man har Jessica Alba og Hayden Christensen i samme film! Dramafilm? Jeg tror ikke det!

Awake er en standard thriller uten noe dybde. Det er to gode skuespillere i filmen, Lena Olin og Terrence Howard. Begge leverer gode rolletolkninger, spesielt Lena Olin som blir for lite brukt i Awake. Jessica Alba smiler og er søt som vanlig. Hun kan ikke spille, men hun er pen å se på. Hayden Christensen er en dårligere skuespiller enn Orlando Bloom, og da snakker vi dårlig skuespiller! Dritten burde skifte yrke, jeg lurer på hvem han ligger med for å få filmroller. Han må ha hatt noen stygge bilder av George Lucas, for Hayden Christensen eier ikke talent i det hele tatt.

Når jeg er innom Hayden Christensen må jeg nevne en fantastisk scene der han prater med seg selv under inngrepet. Jævelen sitter jo for faen å leser dialogen fra papiret, han har jo ikke innlevelse. Jeg har sett og hørt mye, men Hayden Christensen er absolutt den verste skuespilleren på jord. Jeg har fått meg en ny møkkamann, og hans navn er Hayden Christensen.

Du merker hvor dårlig Hayden Christensen er i Awake. For hver gang han ikke viser det slappe trynet sitt i filmen, er faktisk filmen til tider litt spennende og interessant selv om den er veldig forutsigbar. Regissør Joby Harold skrev også manuset til Awake. Hadde han jobbet mer med manuset og gitt karakterene mer dybde, så kunne Awake vært en ganske god film.

Awake har sine øyeblikk. Øyeblikkene er hver gang Hayden Christensen ikke viser seg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: