Visit my YouTube channel here.

God’s Pocket (2014)

gods pocket

Mannen som døde to ganger.

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

En yngre mann blir dør etter at han ble slått ned bakfra av en arbeidskollega. Ingen vet hva som hendte med unntak av arbeidskollegaene og sjefen, men de beskytter kollegaen som slo ned og drepte den unge mannen. Stefaren til den avdøde har ikke penger til begravelsen, så han forsøker å skrape sammen beløpet begravelsesagenten krever. Men det er ikke lett i et fattig nabolag.

God’s Pocket er regissert av sølvreven fra Mad Men-serien, John Slattery. I hovedrollene finner vi skuespillere som Philip Seymour Hoffman, John Turturro, Christina Hendricks, Eddie Marsan og Richard Jenkins.

God’s Pocket har et lite univers der vi følger utvalgte karakterer i dette fattige nabolaget. Humoren er av den mørke sort, det er faktisk noen morsomme scener her.

Karakterene vi møter er for det meste dårlige mennesker, dumme mennesker og slitne mennesker. Jeg kan ikke si at jeg følte noe særlig for karakterene og deres liv, men det er interessant å se hva som skjer med stefaren til den avdøde sønnen, for han er en mann som roter det til og gjør det i det minste underholdende å se på.

Det som ikke var like interessant var se forholdet mellom moren til den avdøde sønnen og en alkoholisert journalist. Scenene med disse to dreper litt av rytmen når det først begynner å skje artige ting med stefaren som ikke kun kjøer rundt med dyrekjøtt han skal selge for å få inn noen penger i kassen. Som sagt, humoren er underveis mørk.

God’s Pocket er en smal film med en fin rollebesetning. Men det er ikke noe særlig spesielt med God’s Pocket, vi har da sett dette mange ganger før med et merkelig nabolag der det skjer bisarre ting og hendelser.

Bilde: 8/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 1/10

Bildet er klart, men i de aller mørkeste scenene er det noe støy i bakgrunnen.

Dialogen er klar og tydelig. I en scene der det blir avfyrt et våpen smeller det godt og høyt, ellers er det lite aktivitet i sidehøyttalerne.

Ekstramateriell:
Deleted scenes (3 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.