Visit my YouTube channel here.

God’s Puzzle (2008)

gods puzzle

Universets opprinnelse.

Takashi Miike kan gi deg en fantastisk filmopplevelse, men han kan også slenge en drittklatt i trynet ditt. Jeg kjenner fremdeles stanken etter God’s Puzzle som er en av de dårligste filmene jeg har sett i hele mitt liv.

God’s Puzzle består nesten kun av dialog, veldig kjedelig dialog der man diskuterer universets opprinnelse. Når jeg setter meg ned for å se en film vil jeg bli underholdt og engasjert i historien som fortelles. God’s Puzzle er en film som har en spilletid på rundt 130 minutter, og det er lenge når den verken underholder eller engasjerer. Den bare irriterer, og til slutt sitter man kun igjen med en meningsløs film.

Hayato Ichihara er en skuespiller jeg har sansen for, og jeg synes synd på ham at han ble med på dette makkverket. Ingen av skuespillerne klarer å imponere når handlingen og dialogen er så uinteressant og kjedelig.

En bedriten filmopplevelse jeg kunne ha vært foruten, det er helt sikkert.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.