Gods of Egypt (2016)

gods of egypt

En ung mann gjør alt han kan for å redde sin kjæreste som nettopp har dødd. Hans eneste håp er en gud som har mistet øynene sine, for hans onkel drepte hans far og tok over makten.

Det er helt utrolig at filmer som Gods of Egypt får grønt lys. Man kan bare se på plakaten at filmen vil stinke, og jeg husker at jeg så noen bilder fra filmen som så helt forferdelige ut.

Filmen er regissert av Alex Proyas, mannen bak filmer som Dark City, I, Robot og The Crow. Hva i alle dager skjedde med hans karriere?

Gods of Egypt er en hjernedød film med middelmådige dataeffekter og en verden som kun består av store lerreter. Man får aldri følelsen av at man befinner seg i et ekte miljø, her ser alt kunstig ut, kostymene er til å kaste opp av og karakterene er helt tomme og endimensjonale.

Som seer blir man bare sittende å stirre tomt på skjermen, man bryr seg ikke om det som skjer på skjermen. Man ønsker bare at jævelskapet skal bli ferdig. Filmen er ikke sjarmerende, den er ikke spennende og den har heller ikke noen minneverdige actionscener.

Gods of Egypt er en type film som kan drepe karrierer. Det er en type film som gjør at man som filmelsker skammer seg over sin store lidenskap, man håper bare at det ikke kommer noen inn i rommet når man ser dette makkverket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.