Visit my YouTube channel here.

How I Met Your Mother: Season 7 (2011)

how i met your mother season 7

Kom til poenget da!

Nå føler jeg at How I Met Your Mother ikke har noe mer eller nytt å si. Denne sesongen er klart den dårligste av dem alle til nå. Jeg takler ikke humoren lenger, karakterene og dialogen virker å være skrevet av barnehagebarn.

Serien tar ikke noen skritt frem, den gjør det motsatte. Og det største problemet i denne sesongen er at den rødhårede djevelen ved navn Alyson Hannigan får for mye skjermtid. Hun er absolutt den kvalmeste, kvinnelige skuespiller jeg vet om. Hennes kvalme utseende, hennes kvalme ansiktsuttrykk og hennes kvalme nasale stemme gjør at jeg stadig vil slå av episodene gang etter gang. Hadde jeg møtt henne på gaten med ungene sine, hadde jeg gitt hver av ungene en hard knyttneve og deretter gitt mor to harde slag med en slegge!

Nå har jeg sett så mange sesonger av How I Met Your Mother at jeg må se de resterende sesongene som kommer. Men jeg gleder meg ikke til å se de nye episodene, for dette her blir for barnslig og humoren stinker. Jeg hater absolutt alle karakterene i serien nå, da har det gått for langt. Og når det heller ikke skjer noe interessant med karakterene, med unntak av Robin Scherbatsky, så skjønner man raskt at her har man gått tom for nye ideer. Det er lurt å ha en synlig, rød tråd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.