Into the Night (1985)

into the night

En mann som har en veldig dårlig dag, redder en kvinne som har smuglet juveler. Hun har ikke helt kontroll på situasjonen, det er flere som vil ha disse verdifulle juvelene.

Into the Night er en film der alt går galt for personen vi følger. Protagonisten i filmen har en kone som er utro, han hater jobben sin og han har møtt veggen. Men så redder han en smellvakker kvinne som har fire iranere etter seg, og da starter et nytt liv for den triste mannen.

Into the Night er ikke en film som vil få deg til å le høyt, men den har varme og sjarm. Nå skal det sies at det er flere som blir drept her, men man føler aldri at de to sentrale karakterene er i livsfare.

Høydepunktet i filmen er de fire iranske mennene som er noen viltre klovner. De er ikke de skarpeste knivene i skuffen, og det er bare herlig å se på disse tullingene i hektiske situasjoner der de ikke klarer å tenke i det hele tatt.

Mot slutten tar det helt av, man vet ikke lenger hva man skal tro. Men totalt sett er dette en helt grei film hvis man liker denne type filmer der alt går galt for protagonisten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.