Visit my YouTube channel here.

Poker Night (2014)

En politimann og en yngre kvinne blir kidnappet av en gal mann med maske. Hvorfor har de blitt kidnappet av denne mannen?

Poker Night er en ganske underholdende film som hadde vært bedre med en annen skuespiller i hovedrollen. I hovedrollen finner vi Beau Mirchoff, dette er en skuespiller uten karisma, han har ikke sjel og han er noe av det kjedeligste jeg har sett i en ledende rolle på mange år. Utrolig at en slik skuespiller får en hovedrolle i en film med flere kjente TV-skuespillere.

Rollelisten er ganske interessant og artig, spesielt hvis man ser på TV-serier. I andre roller finner vi Giancarlo Esposito, Titus Welliver og Ron Eldard.

Som nevnt, Poker Night er en underholdende film, men den lider av et stort problem og det er som nevnt Beau Mirchoff som spiller protagonisten i filmen. Han spiller en ung politimann som blir kidnappet, banket opp og torturert litt av skurken i filmen.

Filmen veksler mellom nåtid og fortid. I fortiden ser vi protagonisten har en kveld med gutta der han spiller poker med fire rutinerte politimenn.

Pokerspillet i filmen går ut på at hvis en av de vinner så skal vinneren fortelle en historie som kan være gull verdt for den unge politimannen. De har mye rutine og mange historier å fortelle, og på den måten lærer de den unge politimannen hvordan han skal takle forskjellige situasjoner når han står ansikt til ansikt med kriminelle personer. Spørsmålet er om man kan bruke noe av denne lærdommen når han ikke har kontroll over sin egen situasjon, for det er kidnapperen som dominerer for det meste.

Det artigste med hele filmen er skurken. Han er en artig type som hele tiden går rundt med en maske. Han forteller hvorfor han plutselig blir ond, og vi får se flere morsomme scener med ham i fortiden og også i nåtiden når han for eksempel torturerer protagonisten med å henge ham opp på en vegg med superlim.

Det er mye positivt å hente her, men til slutt så blir problemet en dårlig skuespiller og selvsagt budsjettet som nok ikke var det største.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.