Justin and the Knights of Valour (2013)

justin and the knights of valour

Drømmen om å bli en ridder.

Vi befinner oss i en tid der det ikke er lov å være ridder. Men en ondskap truer kongeriket, og en gutt som hadde en bestefar som var ridder, har selv en drøm om å bli en ridder. Men hans far er en advokat, og faren vil at han skal følge i hans fotspor og ikke i bestefarens fotspor. Men sønnen lar seg ikke stoppe, og han oppsøker noen som kan lære han opp til å bli en ekte ridder.

Justin and the Knights of Valour er en grei animasjonsfilm som er for det meste uskyldig og mest myntet på yngre barn. Vi voksne har ikke så mye å hente i denne filmen, den er veldig generisk, forutsigbar og veldig barnevennlig. Alt det du forventer skal skje underveis, det skjer, så her er det ingen overraskelser som venter.

Her finner man den unge gutten som vil bli en ridder. Han vil vinne hjertet til en bortskjemt jente, men på veien så treffer han en annen jente som er mer normal og han faller selvsagt for henne mot slutten av filmen. Og han redder selvsagt kongeriket, det burde ikke komme som noen stor overraskelse. Høres ikke dette generisk ut?

Justin and the Knights of Valour er lite oppfinnsom, men den har sjarmerende karakterer som redder filmen. Men en merker at dette er en europeisk animasjonsfilm. Animasjonen skriker Europa, og historien mangler noen flere lag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.