Epic (2013)

epic

En ung jente som er på besøk hos sin far møter en magisk verden når hun plutselig krymper. I skogen er det kamp mellom gode og onde krefter. Du har skogens voktere som elsker alt som er grønt, og på den andre siden har vi de som elsker alt det råtne. Så originalt altså!

Epic er ikke en episk film. Dette er en lat film som unge barn vil like, for unge barn fanger ikke opp alt det uoriginale med filmens historie og de svært tomme karakterene man ikke finner sjarmerende eller bryr seg om.

Epic er veldig familievennlig og sjelløs med de tomme karakterene uten personlighet. Epic klarer ikke å skape engasjement, for universet vi befinner oss i er kjedelig, tomt og lite originalt. Jævla hippiementalitet!

Epic vil veldig mye, men jeg ble flau over hvor enkelt den tok opp utvalgte temaer som savn etter kjære og en sinnsforvirret far som leter etter små personer. Han vil sikkert voldta en søt og svært liten skogsjomfru. Herregud, så patetisk!

Nei, Epic er en svak animasjonsfilm som visuelt ser veldig kjedelig ut. Jeg ble overrasket over hvor sterilt og dødt det så ut, selv med mye grønnfarger som dessverre ser slitt ut. Animasjonen er heller ikke imponerende, den tok meg tilbake til starten av 2000-tallet.

Epic er en familievennlig film uten sjel og sjarm. Det er bare til å gjøre klar spyposen, for mer generisk enn dette går det ikke an å lage en film.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.