Visit my YouTube channel here.

I Kina spiser de hunder (1999)

To brødre som ikke har sett hverandre på flere år møtes igjen når den snille av dem angrer på at han ødela ranet for en bankraner. Den snille mannen ønsker å hjelpe kjæresten til bankraneren som nå sitter i fengsel, og da må han ha hjelp av sin kriminelle bror. Men disse to burde aldri ha funnet hverandre igjen.

I Kina spiser de hunder er en veldig underholdende film som er i samme gate som Lock, Stock and Two Smoking Barrels og Snatch. Etter det jeg kan huske fikk filmen veldig gode kritikker i pressen, og jeg har kun sett filmen en gang når den ble lansert på DVD.

I Kina spiser de hunder har mørk humor, kule karakterer og filmen er underholdende fra start til slutt. Det skjer noe hele tiden. Skuespillerne har god kjemi, Kim Bodnia storspiller som en hard og kald person som gjør alt for å hjelpe sin bror som er en godhjertet mann.

Jeg elsker å følge en godhjertet karakter som gjør alt i beste mening, men alt han gjør blir bare galt hele tiden. Filmen har også en av de artigste karakterene jeg vet om i filmsammenheng, det er ulykkesfuglen, Vuk. For det første er hans arbeidsgiver en rasist. Han er hele tiden slem og ekkel mot stakkars Vuk. Man får litt vondt av denne Vuk, for han får virkelig gjennomgå i denne filmen.

I Kina spiser de hunder er en solid underholdningsfilm som man bare må se hvis man elsker virkelig sort humor av ypperste klasse. Filmen har også mye energi, det ser man spesielt mot slutten under den lengre actionsekvensen som dessverre ikke er særlig bra redigert. Men det gjør ikke så mye, for jeg bare nøt energien som veltet ut av skjermen.

Dette er en herlig film med meget høy underholdingsverdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.