Visit my YouTube channel here.

His Last Gift (2008)

his last gift

En far prøver å redde sin datter som dør sakte men sikkert av leversvikt. Det er en mann som er fengslet som kan redde henne, og denne mannen blir løslatt slik at han kan donere sin lever til den unge jenta. Men han er mer interessert i å rømme, men så oppdager han at har en tilknytning til den døende jenta.

Jeg er vant med sørkoreanske dramafilmer. Dette er en av de dårligste filmene jeg har sett i denne sjangeren. Historien er idiotisk, det er så mye negativitet her, karakterene klager og gråter hele tiden og filmmusikken tar aldri en pause og filmmusikken stinker også.

His Last Gift er så irriterende og manipulerende. Jeg fikk lyst til å spy flere ganger, jeg holdt rett og slett på å dette av stolen av kvalme.

Som jeg sa, jeg er vant med mye klissete dramafilmer og spesielt sørkoreanske filmer, men nå tråkket jeg i en stor og saftig bæsjklatt av en film. Jeg er ikke overrasket over at His Last Gift ble godt mottatt i Sør-Korea, de elsker denne type filmer. Men seriøst, His Last Gift er like dårlig som de fleste romantiske komediefilmene som Hollywood spytter ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.