Visit my YouTube channel here.

Exit Through the Gift Shop (2010)

Kunst eller ikke kunst?

Exit Through the Gift Shop er en interessant dokumentarfilm der vi følger en eksentrisk mann som filmer gatekunstnere. Men underveis så finner han ut at han selv skal bli en kunstner, og det er her Exit Through the Gift Shop virkelig skinner. Mange mener at dette ikke er ekte, selve tror jeg at dette er ekte, for ellers så fortjener Mr. Brainwash en Oscar-statuett for beste mannlige skuespiller.

Exit Through the Gift Shop er en film som sikkert vil fornærme kunstelskere. Kunstelskere hever seg over andre, mange av dem kan man vel kalle hipstere. Jeg håper at disse klysene vil grave hodet ned i sanden etter å ha sett Exit Through the Gift Shop.

Exit Through the Gift Shop er virkelig en god film. Det er absurd å se mennesker bruke flere millioner kroner på å kjøpe kunst fra et søppelhode. Han er en ekkel, liten franskmann som har alvorlige psykiske problemer, men en kan ikke ha vondt av en slik person som tjener gode penger på sin sykdom. De som burde virkelig skamme seg er de som har kjøpt hans kunst. Det er mennesker jeg ler av.

Hvis ikke dette er ekte, er det uansett en meget god latterliggjøring av menneskene som kaller seg kunstinteresserte. Ekte eller ikke ekte, poenget kom godt fram i denne dokumentarfilmen. Dette er dokumentarfilmen der ting blir snudd opp ned på hodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.