Visit my YouTube channel here.

Lemmy (2010)

lemmy

Møt Lemmy Kilmister

Nå har aldri undertegnede vært fan av Motörhead, men jeg liker låten, Killed by Death, det er en herlig låt. Det skal sies at jeg har forsøkt å like Motörhead to ganger i mitt liv, men det blir for kaotisk for min smak. Lydbildet er herlig, det må jeg si, men jeg kommer alldtid til å være en power metal-mann.

I denne dokumentarfilmen blir vi nærmere kjent med Lemmy Kilmister, men det er ikke en film som dykker dypt ned i livet til denne rockelegenden. Det blir flere gode historier, vi ser hans hobbyer og der andre rockestjerner hyller rockekongen.

Det var sikkert ikke lett å lage denne dokumentarfilmen når Lemmy Kilmister ikke er den typen som snakker om sine indre følelser, han er jo ikke akkurat den typen. Jeg fikk aldri inntrykket at han spiller en rolle slik som mange andre artister gjør, han føles ut som ekte vare og han trives med å være seg selv.

Lemmy syntes jeg var en underholdende og lett dokumentarfilm. Ønsker man å virkelig bli kjent med Lemmy Kilmister er ikke dette en dokumentarfilm som vil oppfylle disse kravene. Dette er en hyllest av en ekte rockelegende med muntre mennesker som forteller hvor mye Lemmy Kilmister har betydd for dem og deres karriere. Det er jo lett å forstå, for det er jo ikke noen som helst tvil om at det finnes bare en Lemmy Kilmister, fantes er vel mer korrekt å si nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.