Visit my YouTube channel here.

The Little Hours (2017)

Aggressive nonner.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital 5.1

En ung mann søker tilflukt i et kloster for han har en sint og farlig ektemann etter seg. Den unge mannen har hygget seg med den sinte mannens kone. Den unge mannen later som om han er døvstum når han får lov til å bo i klosteret, men hvor lenge klarer han å skjule denne fasaden når han har tre kåte nonner etter seg som eksperimenterer med det meste når det gjelder sex, alkohol og mørke krefter.

The Little Hours er regissert av Jeff Baena (Life After Beth), og i hovedrollene finner vi Alison Brie, Dave Franco, Kate Micucci, Aubrey Plaza og John C. Reilly.

The Little Hours er ikke den morsomste filmen, men den klarer å skape litt moro og sjarm med sin lekne og litt billig historie. Spilletiden er på rundt 80 minutter, tiden står aldri stille og spilletiden føles aldri for lang ut, faktisk føles den litt fort kort ut.

Man får en slags billig følelse av hele filmen, dette føles ut som en TV-film laget i Italia, bare med kjente skuespillere. Filmen setter tonen ganske tidlig når nonnene er aggressive og trakasserer en mann som kun er hyggelig og gjør jobben sin. Da skjønner man hvor reisen vil ta oss, men filmen blir villere mot slutten når hekser også dukker opp.

Den som stjeler showet blant skuespillerne og karakterene er selvfølgelig Aubrey Plaza. Hun er vill og ganske mørk i denne rollen. Hun er alltid sjarmerende når hun spiller ustabil og aggressiv, det er få som er like gode som henne og det er vel på tide at hun klatrer over til A-listen.

The Little Hours er ikke en film for alle, spesielt hvis man er ute etter en glatt og moderne komediefilm. Handlingen i The Little Hours finner sted i middelalderen, og det føles ut som om man ser en TV-produksjon. Filmen har heldigvis sjarm, og Aubrey Plaza er som vanlig herlig.

Bilde: 6/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 1/10

Bildet er passe klart, men veldig mykt som gjør at scener som er filmet fra litt distanse blir en smule uklare.

Dialogen er klar og tydelig. Det skjer lite på lydsiden i denne filmen.

Ekstramateriell:
Interviews (20 minutter)
Gag Reel (2 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.