Visit my YouTube channel here.

Loft (2008)

Loft

Bestevenner?

Loft er en film som oser mystikk. Hvem står bak drapet på en kvinne som blir funnet i en leilighet der kun fem menn har tilgang? Kjenner de hverandre så godt som de tror selv, eller er det mer som ligger bak?

Dette er en spennende film som er velspilt, men på slutten kommer det flere vendinger som til slutt blir ganske latterlig. Hvis jeg ikke husker ikke helt feil er det hele tre vendinger mot slutten av filmen, det holder med to. Greit at den tredje vendingen er litt morsom og tragisk, men det blir rett og slett for mange vendinger som ødelegger helhetsinntrykket.

Skuespillerne gjør en god jobb. Rollefigurene er forskjellige type mennesker. Vi har en sint, en stille, en psykolog,en sinnatagg og til slutt en mann som ligger med de fleste damer han får øye på. En av dem står bak drapet, og den første vendinger er god, men også ondskapsfull. Så kommer det den ene avsløringen etter den andre. Det blir for mye søl mot slutten.

Liker du filmer som fokuserer på mystikk og hemmeligheter er Loft verdt å sjekke ut. Skuespillerne gjør en god jobb, den visuelle stilen er mørk og stemningsfull og filmmusikken er litt overdramatisk i en del scener.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.