Visit my YouTube channel here.

Maiko haaaan!!! (2007)

Kimihiko har en stor drøm her i livet. Det er å bli underholdt av en geisha.

I hovedrollene finner vi Kou Shibasaki og Sadao Abe. Det er litt vanskelig å skrive om denne filmen, for den er såpass spesiell. Vi følger en mann som gjør alt for å bli underholdt av en geisha. Problemet er at det er kun stamgjester som har adgang, men Kimihiko ser en vei inn når hans mektige sjef er en gammel kunde. Men Kimihiko må bevise for sjefen sin at han er en mann med ambisjoner.

Maiko haaaan!!! er en lett kjærlighetskomedie. Jeg vil ikke si at filmen er så morsom. Det blir for få artige situasjoner, men noen er det. Grunnen til at en burde se denne filmen er Sadao Abe som spiller den dumme og bolleklipte Kimihiko. Hvis du tenker Mike Myers som Austin Powers, da er du inne på rett spor. Bare at Sadao Abe er en mye bedre skuespiller enn Mike Myers. Sadao Abe er strålende som den ekle Kimihiko. Han burde få mange priser for denne rolletolkningen, for den er nesten enestående.

Når Maiko haaaan!!! nærmer seg slutten blir det litt drama, og det fant jeg ikke særlig passende i denne fjollete filmen. Grunnen til at ikke drama passet inn i filmen var total mangel på karakterdybde. Filmen er så lett at drama fungerer ikke inn i denne verdenen. Kou Shibasaki leverer godt i dramascenene, og hun viser at det er en sjanger hun takler godt. Men dramascenene hører ikke hjemme i en film som Maiko haaaan!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.