Visit my YouTube channel here.

How to Become Myself (2007)

Juri Oshima tar kontakt med en gammel klassekamerat som ble utstøtt av de andre elevene. Sammen forsøker de å finne seg selv og hvem de er.

Landet er Japan, og sjanger er drama. Filmen handler om vennskap og det å finne ut hvem man egentlig er. Det er unge skuespillere på rundt 15-16 år her, men når de kommer fra Japan betyr ikke det noe. For de spiller like bra som mange etablerte skuespillere, hvis ikke bedre.

Igjen synes jeg at dette er en film mer for jenter enn gutter, for måten rollefigurene tenker på her er nok mer slik jenter tenker enn gutter. Det vil si dypere enn hva guttene klarer i den alderen. How to Become Myself er en vakker film med fin musikk og vakre bilder. Det er en mer tenkende film om hvem vi egentlig er, og dette blir forklart på en veldig god måte som fikk også undertegnede til å tenke.

How to Become Myself er ikke en film jeg anbefaler hvis man ikke har sett denne type filmer fra Japan tidligere. Filmen er treg, men den er høyst interessant, og de unge skuespillerne er virkelig gode.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.