Visit my YouTube channel here.

Welcome to the Quiet Room (2007)

Asuka kan ikke huske noe som helst når hun våkner opp. Hun er bundet fast til en seng, og det viser seg at hun er innlagt på psykiatrisk avdeling. De mener at hun prøvde å ta sitt eget liv, noe Asuka benekter. Under dette oppholdet vil hun konfrontere gamle demoner.

Welcome to the Quiet Room er en japansk utgave av One Flew over the Cuckoo’s Nest. Faktisk mener jeg Welcome to the Quiet Room er en litt bedre film. Filmen er dypere og mer virkelighetsnær enn One Flew over the Cuckoo’s Nest.

Selv om Welcome to the Quiet Room er en alvorlig film som reflekterer over livet til en ung kvinne, så er det mye humor her. Tenk litt I’m A Cyborg, But That’s OK. Rollefigurene i Welcome To the Quiet Room er veldig lik dem i I’m A Cyborg, But That’s OK. Det er mye morsomt her, og det kunne ha vært upassende. Men her glir humoren rett inn uten å bli for tydelig.

Skuespillerne er fremragende. Spesielt den kvinnelige hovedrolleinnehaveren Yuki Uchida som spiller Asuka er stor her. Jeg må også trekke frem en kommende storstjerne, Yû Aoi, som spiller Miki. Hun er pen, sjarmerende og hun kan spille. Det er så mange gode unge skuespillere i Japan, at det nesten er uvirkelig. Jeg har sagt det mange ganger før, men barn og ungdomskuespillerne i Japan er de beste i verden. Store ord, men det er sannheten.

Det er ingen land i verden som slår Japan når det gjelder dramafilmer. Dramafilmer fra Sør-Korea blir til tider veldig urealistiske. Dramafilmer fra Japan er jordnære filmer som pleier å ha fantastiske skuespillere. Japan er kjent for kvalitet i alle ledd, og de er ubestridt ener i dramasjangeren.

Welcome to the Quiet Room var en film som traff meg rett i hjertet. En jordnær film med en del morsomme scener.

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.