Mistress America (2015)

mistress america

Vi følger en student som bor i New York. Hun er ensom, men så viser det seg at hennes mor skal gifte seg med en mann og hans datter befinner seg også i New York. Så disse to bestemmer seg for å bli nærmere kjent med hverandre, og de finner tonen med en gang.

Mistress America er regissert av Noah Baumbach, han burde være kjent for de fleste filmkjennere. Mistress America er en sjarmerende film med artige karakterer som er litt karikerte.

Studenten som er ensom treffer sin kommende stesøster, og studenten begynner å skrive en korthistorie om hennes kommende stesøster uten at stesøsteren vet om det. Studenten blir veldig fascinert av stesøsteren, stesøsteren har veldig mange planer og ideer, men hun står egentlig på stedet hvil uten å realisere sine planer.

Dialogen kan føles litt unaturlig ut, det flyter ikke helt i mange scener. Men dette er en sjarmerende og til tider morsom film, spesielt mot slutten når det blir en god del forviklinger i et stort villahus.

Greta Gerwig og Lola Kirke har veldig god kjemi. Karakterene de spiller er helt forskjellige, det er noe man ser og merker. Favorittscenen min står Greta Gerwig for når en kvinne konfronterer henne med sin vonde fortid, og karakteren spilt av Greta Gerwig viser ikke tegn til anger. Fantastisk scene!

Mot slutten blir man litt sur på studenten som begynner å miste en sperre som gjør at hun blir den som de andre missliker. Hun blir mer interessert i de andre rundt seg enn å ta en titt på seg selv i speilet.

Med en spilletid på kun 84 minutter går tiden fort unna. Mistress America er en underholdende og velspilt film som er leken og sjarmerende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.