Now You See Me 2 (2016)

The Four Horsemen havner i Macau for å stjele noe som nesten er umulig å stjele.

Den første filmen gjorde det ganske bra på kino, det var en grei film å se en gang. Men denne oppfølgeren er ikke en god film, det hjelper ikke å ha med mange gode skuespillere når manuset er så dårlig skrevet.

Mitt største problem med Now You See Me 2 er at karakterene er usympatiske, det gjelder også de snille i filmen. De er alle så selvopptatte og høye på seg selv, og når de er på den måten så får jeg store problemer med hele filmen for den klarer ikke å engasjere i det hele tatt.

Now You See Me 2 byr heller ikke på noen overraskelser. Man vet hvem som er snill og slem, selv om filmen forsøker å lure oss. Når det gjelder de magiske triksene så er det ikke noe som imponerer her, filmen har heller ingen store magiske triks å snakke om. Den siste sekvensen har ikke mye magi i seg, den ble jeg skuffet over.

Og når Woody Harrelson spiller to roller, det vil si at han spiller to brødre, så burde det være et skremmeskudd for de fleste. For noe jævla tull, for en jævla idiotisk karakter han må spille når han spiller den onde broren uten snev av personlighet.

Det virker dessverre som om det vil komme en ny film i denne serien. Jeg håper den vil gjøre det elendig på kino, for hvorfor ønsker man å se en tredje film med usympatiske karakterer man ikke bryr seg om? Det holder nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.