Visit my YouTube channel here.

Suburra (2015)

Mafiaen har tenkt å bygge sitt eget Las Vegas i Roma, men de møter på flere hindringer.

Suburra er en ganske god italiensk film som fokuserer på den italienske mafiaen og interne konflikter når en politiker ligger med to kvinner og den ene dør. Det viser seg at den den som døde er under den seksuelle lavalderen. Noen rydder opp, men den som rydder opp er broren til en mektig sigøyner og noe går galt når den yngste broren som ryddet opp forsøker å presse politikeren som sannsynligvis ikke hadde vasket kukken sin. Da begynner helvete.

Man bry seg ikke om karakterene i Suburra, men de er alle interessante på hver sin måte. Ingen av karakterene man møter i Suburra er ærlige mennesker, de har alle sin egen agenda og man bryr seg ikke om hvordan det vil gå med dem.

Men det er underholdende å se på, kombinert med synthesizermusikk og vakre nattbilder skapes det en herlig og mørk atmosfære der man føler at det vil gå til helvete for de fleste karakterene man møter. Suburra føles ut som en ekte europeisk film med atmosfæren som blir skapt og de harde karakterene.

Vi følger flere karakterer som alle har en ting til felles, og det er en mellommann som blir kalt Samuraien. Det er en respektert mann som rydder opp, og nå må han bruke hjernen når ting går galt etter at politikeren med sin skitne kukk rotet det til. Fyren står faktisk og pisser ut av ballkongen også mens dama ligger og dør. For en kar!

Den siste italienske mafiafilmen jeg så var den forferdelige Gomorrah. Det var en virkelig stinker av en film. Suburra er mye bedre, den er underholdende, velspilt og som sagt er atmosfæren som blir skapt veldig god. Og vi lærer nok en gang at man ikke kan stole på sigøynere, de er jævla uærlige som ikke vet hva ordet ære er og de stjeler nyvaskede klær hvis de først får sjansen. Det snakker jeg av personlig erfaring, så pass på hvis det dukket opp et sirkus i ditt nabolag! Da vil du ikke ha mange klær igjen når disse tyvene dukker opp i nabolaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: