Visit my YouTube channel here.

Over the Rainbow (2002)

Den store kjærligheten.

Over the Rainbow er en vellaget og sjarmerende romantisk film, men som mange andre sørkoreanske filmer i samme sjanger lider den av at turtelduene ikke har noe som helst kjemi, spesielt er Jung-Jae Lee en elendig skuespiller blottet for følelser. Kun Jin-Young Jang imponerer her, hun gjør sitt beste i denne filmen som er god, men som har så mange middelmådige skuespillere.

Historien er søt og litt spennende der en værmann lider av hukommelsestap etter en bilulykke. Han er på jakt etter drømmedama, og vi følger hans lange ferd bakover i tid og nåtid der han forsøker å finne og huske hvem denne lekkerbisken var som ga tinnmannen Jung-Jae Lee et hjerte.

Over the Rainbow hadde et stort potensiale til å bli en fin klassiker, men da må man tilbake i tid, finne nye skuespillere og forandre litt på tonen til filmen slik at den ble litt mer dramatisk og med sårere filmmusikk. Jeg ble sjarmert og likte mye av det jeg så, men hjernen min jobbet hele tiden med hva som kunne gjort filmen bedre, og stikkordet ble hele tiden kjemi og atter kjemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.