Visit my YouTube channel here.

Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

Mahoney og gjengen må hjelpe Lassards bror, Peter Lassard. De må bli kvitt en gjeng innen 30 dager, ellers får Peter Lassard sparken.

Police Academy 2: Their First Assignment hadde jeg aldri helt sansen for i mine yngre dager. Men etter å ha sett den igjen, så vil jeg si at den er minst like god som den første filmen. Filmen mangler noen rollefigurer fra den første filmen. Rollefiguren jeg savnet mest var Harris, men hans erstatter, Mauser, er ikke en dårlig erstatter. De er akkurat samme typer, men blir spilt av to forskjellige skuespillere.

Police Academy 2: Their First Assignment har noen morsomme scener, og jeg trakk mer på smilebåndet her enn jeg gjorde når jeg så den første filmen. Scener som stikker seg ut er f.eks. når Mahoney og gjengen ødelegger en lampebutikk. Først skyter de med sine vanlige pistoler, og det avsluttes med et maskingevær. Selvsagt så har skurkene forlatt butikken for lenge siden. En annen fin scene er når Peter Lassard får sammenbrudd på en japansk restaurant.

I denne filmen blir vi også introdusert til to nye rollefigurer som senere blir politimenn i oppfølgerne. En av dem er Zed som blir spilt av Bobcat Goldthwait. Folk flest skjønner hvem jeg mener når jeg sier mannen med stemmen. Den andre er Sweetchuck. Sammen så hadde de en god kjemi, og de ga meg mye moro i Police Academy 3 og 4.

Dette er en fin oppfølger som er mer sprø og morsommere enn sin forgjenger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.