Visit my YouTube channel here.

Police Assassins (1985)

To kjedelige politikvinner.

Jeg så frem til Police Assassins, snakk om å få en spytteklyse tilbake i trynet! Alarmklokken ringte når jeg så at Corey Yuen var regissør, han er ikke akkurat den dyktigste i faget. Police Assassins er absolutt noe av det kjedeligste jeg har sett i mitt. Her forventer man mange kampscener, det får man ikke. Det man får er skravlesyke kinesere, og er det noe jeg ikke takler er det skravlesyke kinesere og skravlesyke spanjoler. De holder for faen ikke kjeft!

Historien er totalt uinteressant. Skurken spilt av James Tien går rundt og ler hele tiden med sin onde latter. Michelle Yeoh har vært for mye i sola, og er ikke sexy med gule sokker. Cynthia Rothrock er bare ekkel. Hun ser ut som en lesbe som er mannen i forholdet. Maken til usexy kvinne skal du lete lenge etter.

Det er nesten ingen actionscener eller kampsportscener i Police Assassins. Det skravles og skravles, det skjer så lite interessant at Jon Blund var nær på å ta knekken på meg. Hva er dette for noe tull? To kvinner som kan slåss får ikke vist seg frem i det hele tatt. Slutten er for genial til å være med i denne filmen, så det er sagt.

Blir du seksuelt opphisset av å se en solbrun Michelle Yeoh med gule sokker, og en kvinne det lukter lesbe av, kan sikkert Police Assassins gjøre jobben. For oss andre normale er dette en drittfilm uten gode actionscener og elendig dialog med masete kinesere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.