Visit my YouTube channel here.

Rampart (2011)

You know what I think? I think you were a dirty cop from day one. You were a dirty cop with a dirty mind and you dirtied all of us up by default.

Rampart var en skuffelse. Du har en interessant karakter som ikke kommer seg videre i filmen, han går rundt i sirkler. Han er korrupt, og han har problemer med sitt merkelige familieliv. Filmen er overalt med historien. Du ser ham når han jobber, og når han ikke jobber sover han med hver eneste kvinne han legger sine øyne på. Dette ødelegger rytmen til filmen, jeg vet ikke helt hva filmen forsøkte på, for ingenting blir løst her. Slutten er helt åpen, det føltes ut som om regissør Oren Moverman forsøkte å lage en delvis kunstfilm, og det var et mislykket forsøk.

Spilletiden er for lang, og regien er ikke stram nok. Det er så mange og lange scener som ikke bidrar med noe som helst til historien. Ser man på manuset, så er det ikke nok her til en spillefilm. En TV-episode kanskje, ikke noe mer.

Woody Harrelson er god, men det er alt Rampart har å tilby. Den har så mange baller i luften, at det ødelegger hele filmen når manuset ikke klarer å gå i dybden på noen av historiene den forteller. Rampart er en halv film, det skjønner man etter en time, og da har man gått lei av en historie som aldri blir spennende eller engasjerende. Vi har fått servert nok av korrupte politimenn med familieproblemer opp gjennom årene, og Rampart har ikke noe nytt å tilby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.