Visit my YouTube channel here.

Shooting Dogs (2005)

Redd hunden!

Hotel Rwanda var en skuffelse for mitt vedkommende. Den filmen var for glattpolert, og det ble ikke helt realistisk. Shooting Dogs er tvert det motsatte av Hotel Rwanda. Dette er en skitten film som selvsagt byr på samme hendelser som i Hotel Rwanda, men Shooting Dogs føltes mer ekte ut og den er mer grotesk.

NATO kommer alltid til å være skurkene her, og man må undre seg over hva man skal med NATO. Et genialt trekk er en kort scene med en hund som lempes inn i en lastebil mens flyktningene har fått dødsdommen. Siden hunden har en hvit eier er den mer verdt enn ett menneskeliv. Jeg kan være enig i at en hund kan være mer verdt, ingen hadde brydd seg om en hund hadde tatt plassen til en av hutuene som stod på utsiden med en machete i hånden. Men ting blir annerledes når uskyldig mennesker blir regelrett henrettet og verdenssamfunnet står med lua i hånden og ser på.

Jeg er helt enig med de som sier at når afrikanere dreper afrikanere er det ingen som bryr seg. Når en afrikaner dreper en hvit person, da blir det rabalder. Mange ganger ønsker jeg en en asteroide treffer jorden så menneskerasen dør ut. Og det mener jeg opprinnelig, for vi er en skrudd rase. Mange mennesker er født i feil land der de må klare seg selv. De er ikke til nytte for andre, de blir bare en plage, spesielt hvis det bryter ut krig i landet og landet de bor i ikke har verdier. Da driter verdenssamfunnet i dem. Er jo helt for jævlig å tenke på. Tenk på dem som bor i et sånt land som vil noe med livet sitt, men får aldri utrettet noe da landet og flesteparten av beboerne oppfører seg som dumme hulemenn.

Skuespillerne gjør en solid jobb. Handlingen er ikke noe poeng å skrive om, de fleste kjenner til folkemordet i Rwanda. Det beste med Shooting Dogs er den kvalmende og nervøse atmosfæren som blir skapt. Ingen, absolutt ingen er trygge når hutuene begynner å massakrere alt de ser av tutsiene og andre uvelkomne.

Shooting Dogs er en rørende og gripende film som er mye bedre enn Hotel Rwanda.

One thought on “Shooting Dogs (2005)”

  1. Det er lett å gjøre FN til skurken, det er akkurat det de ønsker. Målet til FN, eller rettere sagt de Europeiske bankene som grunnla FN med Rotchild klanen i spissen, er å sørge for at det skjer så mye grusomheter i verden at FN må få en rolle med å ikke bare observere, men å gripe inn. USA som er styrt av de samme bankrottene, spiller sin rolle, ved å spre mer krig og ødeleggelse i verden, dette for å fremskynde mandatene til FN. Bare vent å se, snart får FN fullmakter som gjør dem langt mektigere, enn den tilsynelatende impotente organisasjonen de prøver å fremstille seg som. Dette med 5 vetoland er bare nok ett bevis på at FN har sikret seg mot alle former for demokrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.