Visit my YouTube channel here.

Spider-Man 3 (2007)

spider-man-3.jpg

You want forgiveness? Get Religion.

Spider-Man serien har vært en av de beste superheltfilmene etter min mening. Den første var bra, men jeg hadde ikke helt sansen for Green Goblin. Spider-Man 2 derimot var en skikkelig god film som gikk i dybden på Peter Parker, så forventningene var store når det gjaldt Spider-Man 3.

Men Spider-Man 3 skuffet meg, og det er vel like greit å avslutte denne serien nå. Filmen mangler fokus og en skikkelig god historie. Det blir lite fokus på skurkene i filmen, og sjalusidramaet mellom Peter Parker og Mary Jane Watson fungerte heller ikke helt. Det ble for mange fjes og for lite dybde for å si det enkelt.

Actionscenene kan man ikke klage så mye på. Den første store actionscenen der Spider-Man må kjempe mot New Goblin var ikke imponerende da effektene var for lette å se. Ihvertfall i fartsscenene der man tydelig så bluescreen i bakgrunn. Heldigvis var de andre actionscenene meget bra, og det siste sluttoppgjøret var herlig å bevitne.

Det jeg likte best med Spider-Man 3 var selvsagt den slemme og onde Spider-Man i svart drakt. Det var artig å se Peter Parker bytte sveis og oppførsel, og han tok også til motmæle. Men Sam Raimi kunne ha spart seg for den dansende Peter Parker.

Spider-Man 3 skuffet. Den ikke har en skikkelig historie, skurkene får veldig lite skjermtid og karakterdybden mangler. De to første filmene hadde ikke noen av disse problemene, men her rotet man det til med for mange småhistorier ved siden av hovedhistorien. Det er på tide å avslutte denne serien nå før den virkelig tryner.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.