Visit my YouTube channel here.

Stalker (1979)

It is so quiet out here, it is the quietest place in the world.

Stalker falt ikke i smak. Jeg har ikke orket å se filmen før nå, og jeg ønsker jeg aldri så den heller. Beklager, men dette var virkelig kjedelig, en film uten nerve som ikke dro meg inn i handlingen. Her gjelder det kun en ting, nemlig å se lese hver eneste linje, få med deg alle detaljene i dialogen, men jeg klarte det bare ikke med disse tre dølle typene, typiske russere som filosoferer over livets problemer.

Ikke synes jeg Stalker var en vakker film heller når jeg sammenligner den mot filmer fra Stanley Kubrick og Terrence Malick. Kamerabruken er nydelig, men selve innholdet i det vi ser er skittent og dødt. Skuespillerne gjør en god jobb, men det hjelper ingenting. Jeg brydde meg ikke om hva som skjedde og deres historie, da går jeg selvsagt glipp av hele filmen, men igjen, jeg brydde meg ikke, jeg ønsker jeg aldri så Stalker, så kjedelig var den.

Stalker er en dialogtung film der du må få med deg det meste som blir sagt, da finner du sikkert mye mening og litt til. Litt mening fant jeg, men det var ikke verdt det, for igjen, dette var faen meg en treg film!

2 thoughts on “Stalker (1979)”

  1. I myself have been a great fan of Tarkovsky’s oeuvre and I must agree with you that it’s not for everyone. I think that you analysis of Stalker does great justice to the movie as well as Tarkovsky’s style of filmmaking..

    Also, I had only recently written a review of Stalker for my movie-blog ‘A Potpourri of Vestiges’. I would be honored if you could take sometime out to read it and let me know of your opinion:

    http://www.apotpourriofvestiges.com/2012/06/stalker-1979-russian-maestro-andrei.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.