Visit my YouTube channel here.

Starry Starry Night (2011)

Livet er et puslespill.

Starry Starry Night er en sjarmerende og søt film. Vi følger en tenåringsjente som mister sin bestefar. Hennes foreldre krangler, og det ender med skilsmisse. Hun treffer en ny gutt i klassen som sliter med sitt. Sammen finner de trøst og glede i hverandre, men vil dette vare?

Det er nesten umulig å ikke bli sjarmert og rørt av denne filmen. Den er velspilt, har rørende og flott filmmusikk, og visuelt er den nydelig å se på. Skuespillerne er naturlige i sine roller, og de to turtelduene har god kjemi. Man vil dra kjensel på situasjoner og følelser man selv hadde når man var tenåring.

Filmen mister dessverre litt av gnisten når turtelduene tar seg en tur for å finne hytten til den avdøde bestefaren. Her stopper filmen opp, men heldigvis får man en flott drømmescene der bildene som blir vist illustrerer at livet er et puslespill det er vanskelig å finne ut av.

Sluttscenen er rørende, og filmen velger en slutt som er åpen for tolkning. Jeg ville ikke ha en slutt som i My Sassy Girl, slutten er perfekt til den filmen, men ikke alle filmer klarer å gjøre det My Sassy Girl gjorde, nemlig å akseptere en skikkelig klisjefylt slutt. Starry Starry Night gjør et lurt valg med slutten den valgte.

Starry Starry Night er en fin romantisk dramafilm både for tenåringer og voksne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.