Visit my YouTube channel here.

Take Care of My Cat (2001)

Livet begynner.

Take Care of My Cat handler om fem barndomsvenner som har blitt voksne. Noen satser på karriere, andre er litt bortskjemte og vet ikke hva de skal gjøre, mens andre er fanget i fattigdom og ser ikke noe fremtid foran seg.

Dette er en jordnær og meget velspilt film som så å si er en perfekt film med det den formidler. Livet er ikke enkelt, og Take Care of My Cat viser oss forskjellige sider av livet, der ikke alle hat fått de beste kortene.

Skuespillerne er fantastiske, spesielt trekløveret, for tvillingene spiller en veldig liten rolle i filmen. Jeg skjønner ikke helt hva de gjør i filmen, de er ikke der for vennene, de skal liksom sjarmere oss seere for at de er tvillinger. Ubrukelige karakterer kalles det.

Take Care of My Cat er en velregissert film som ser bra ut og filmmusikken er vakker. Dette er ikke en jentefilm, selv om alle de sentrale rollefigurene er jenter. Den viser oss hva vennskap er når skoletiden er over og livet virkelig begynner. Venner forsvinner, andre viser sin sanne side og tenker kun på seg selv. Velg dine venner med omhu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.