Visit my YouTube channel here.

The Age of Shadows (2016)

Vi følger en koreansk motstandsbevegelse som er ute etter å gjøre livet surt for japanere og forrædere.

The Age of Shadows er regissert av Jee-woon Kim, han er min favorittregissør. I en periode har det blitt populært å lage filmer om koreanske motstandsbevegelser, og dessverre må jeg si at The Age of Shadows er en litt skuffende film med tanke på hvem som har regissert den.

Det som ble mitt store problem med The Age of Shadows er at den ikke helt klarte å engasjere med sine litt stereotypiske karakterer. Man føler at dette her har man sett før og bedre, og når det er selveste Jee-woon Kim bak kameraet forventer man litt mer lek og moro med kamerabruk og karakterer som skiller seg litt ut.

Men alle varemerkene til Jee-woon Kim er borte i denne filmen. Han har laget en ganske så tørr film som ikke klarer skille seg ut i mengden, filmen blir i lengden småkjedelig. Det skal sies at vi har en fin og lang sekvens om bord et tog når politiet er ute etter å arrestere personer som er medlemmer av motstandbevegelsen, da får vi noen intense scener med energi og uro.

Er du like glad i Jee-woon Kim som undertegnede, så er jeg ganske sikker på at The Age of Shadows vil være en liten skuffelse. Spilletiden blir for lang, og engasjementet uteblir. The Age of Shadows blir for alvorlig og ikke minst kald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: